Bunkerlogo

Peter Åhs

Peter har ett förflutet som rock och dansbandsmusiker. Spelade i unga år med olika rockband, men sadlade om 1985 och började arbeta som heltidsmusiker. Första bandet hette Jörgen Edman & Polarna där han var med tills 1987, då han sjöng duett med Lotta Engberg på hennes första skiva. Sedan följde medverkan på Fyra Bugg-turnén. Samma sommar började han spela med Anders Engbergs Orkester & Stefan Borsch. 1990 började Lotta Engberg och han spelade med detta bandet fram till att det lades ned 2002. Parallellt med detta har han drivit eget musikförlag samt skrivit dansmusik till de flesta band i Sverige.

De senaste åren har han också skrivit många revynummer och har samarbetat sedan med Skövderevyn, där han varit media/musikansvarig för revyerna; "Ett gott skratt", "6 På Scen", "Sjukt sköj" samt "Tio i Topp".
Han har också arbetat som media/musik/videoproducent för Skövde Musikteater, där han  arbetat med musikalerna "Skönheten & Odjuret", "Ronja Rövardotter", "Emil i Lönneberga" och "Folk och rövare i Kamomilla stad".

Samarbetar för närvarande med Kass Humor samt producerar olika artister.